Kermesin gözde ürünü Gözleme adeta yok sattı
Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi tarafından gerçekleştirilen kermese, ilçe halkının yanı sıra tatilini Erdekte geçiren vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Erdek Haber
Yayın: 29 Haziran 2012 - Cuma 00:00
Güncelleme: 29 Haziran 2012 00:00
Kermesin gözde ürünü Gözleme adeta yok sattı
Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi tarafından gerçekleştirilen kermese, ilçe halkının yanı sıra tatilini Erdek`te geçiren vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
İlçemiz Erdek Cumhuriyet Meydanında Nehir aile Çay Bahçesi önünde Erdek Belediyesi tarafından kurulan satış standında düzenlenen kermeste gözleme deyim yerindeyse adeta kapışıldı.
Yaz sezonu olarak düzenlendiği öğrenilen kermese, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`da katılıp, Alevi Kültür Derneği yöneticilerini kutladı.
Derneğe gelir elde etmek amacıyla geçtiğimiz gün sabah saat 10:00 sularında açılan yiyecek stantlarında imal edilen gözleme ve diğer gıda maddeleri satıldı.
Kermes etkinliği hakkında kısa bir açıklama yapan Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi Başkanı Mahmut Karaca, bu tür etkinliği ilk kez geçtiğimiz aylarda yine aynı noktada yaptıklarını hatırlatıp, böyle bir etkinlik düzenleniyorsa bunda en büyük desteğin kendilerine inanılmaz destek veren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a ait olduğunu açıkladı.
Kermes düzenlemelerindeki asıl amacı yardımlaşmak ve kaynaşmak olduğunu işaret eden Karaca, kendilerine destek veren ilçe halkına ve tatilcilere çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.    Haber: Tuncay Ertan
Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI