KEV´den Erdekli yöneticilere kitap armağanı
Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı (KEV) tarafından bastırılan ?Bandırma-Erdek Rumları Tarihi ve Etnografyası? ve ?Kapıdağ Yarımadası ve Çevresindeki Adalar? isimli kitaplar, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Erdek Ticaret Odası (ETO) Başkanı ve Türkiye O
Erdek Haber
Yayın: 02 Haziran 2021 - Çarşamba 23:42
Güncelleme: 02 Haziran 2021 23:42
KEV´den Erdekli yöneticilere kitap armağanı

Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı (KEV) tarafından bastırılan ?Bandırma-Erdek Rumları Tarihi ve Etnografyası? ve ?Kapıdağ Yarımadası ve Çevresindeki Adalar? isimli kitaplar, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Erdek Ticaret Odası (ETO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Turizm Kurulu Başkanı Mimar Özlem Sarı, Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı´ya hediye edildi.
KEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Demiralay ile kitapların editörü Ulaş Töre Sivrioğlu ve Güney Marmara Kültür Platformları Birliği üyeleri ve Ozan Sanatevi sahibi Rahmi Akdaş´ın hazır bulunduğu görüşmede kitaplar, Başkan Sarı ve ETO Başkanı Özlem Sarı ile Başkan Vekili Yapakçı´ya teslim edildi.
Hüseyin Sarı, Özlem Sarı ve Hasan Yapakçı, her iki kitabın da, Erdek´in tarihi ve arkeolojisi açısından çok önemli olduğuna dikkati çekerek, teşekkür ettiler.
Haber : Önder Balıkçı

  • Salı 11 ° / 0.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 5.7 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
1

Gönen–Bandırma yolunda feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

2

Kayıp Elif Kumal için aramalar sürüyor

3

KAPIDAĞ’DA KAYIP ALARMI

4

Erdekspor 3 puanla döndü

5

Bandırmaspor yenilgiye alıştı

6

CHP Erdek İlçe Teşkilatı Kahvaltıda Buluştu

7

Kaymakam Göç’ten Erdek’e bakış