Kıbrıs gazisi ölmeden önce organlarını bağışladı
Bandırma İlçesi´nde yaşayan Kıbrıs Gazisi İsmet Ermetinler, bedenini öldükten sonra organ naklinde kullanılmak üzere bağışladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Ağustos 2019 - Salı 18:51
Güncelleme: 27 Ağustos 2019 18:51
Kıbrıs gazisi ölmeden önce organlarını bağışladı

Bandırma İlçesi´nde yaşayan Kıbrıs Gazisi İsmet Ermetinler, bedenini öldükten sonra organ naklinde kullanılmak üzere bağışladı.
79 yaşındaki astsubay emeklisi Kıbrıs gazisi İsmet Ermetinler, İstanbul´da midesinden ameliyat oldu. 20 gündür de Bandırma Devlet Hastanesi´nde tedavi gören Ermetinler, akşam saatlerinde fenalaşarak hayata gözlerini yumdu. Gazi, organlarının bağışlanmasını vasiyet etti, ancak yoğun bakımda ölmediği için organ bağışı gerçekleşmedi. Bunun üzerine aile fertleri, gazinin bedenini kadavra olarak Bursa Tıp Fakültesi´ne bağışladı.
Oğlu Kamer Ermetinler, ?Babam organlarını bağışlamamızı istedi. Vasiyetini yerine getirmek durumundayız. Bunun için oldukça gururluyuz. Babamın arzusunu yerine getirmiş olduk, ama zor bir karar. Babam, eğitime destek verirdi. Sonuçta bir kadavra elbette toprak altına gidecek. Öğrenciler eğitim görecekler. İnsanlara daha faydalı olacağını düşünüyorum.? dedi.
Haber : Serhat Barış

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?