Tarih: 07.01.2014 00:00

Kılıçdaroğlu, Sözat için Balıkesire gelecek

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat ve diğer ilçe belediye başkan adaylarını tanıtmak için önümüzdeki hafta Balıkesir`e gelecek. 
Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fazlı Kamalı, Kılıçdaroğlu`nun aday tanıtım toplantısının tam tarihi netleşmediğini ancak 9-13 Ocak tarihleri arasında Balıkesir`e gelmesinin beklendiğini söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başta Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat ve diğer ilçe adayları için yapılacak tanıtım toplantısına katılacak. 
Kılıçdaroğlu`nun teklifi üzerine büyükşehir belediye başkan adaylığını kabul eden Sami Sözat`a parti rozetinin takılacağı toplantıda ilçe başkan adaylarının da tanıtılacak. 
Kılıçdaroğlu`nun Balıkesir ziyareti hakkında bilgi veren CHP İl Başkan Yardımcısı Fazlı Kamalı, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, büyükşehir belediye başkan adayı ve diğer ilçe adaylarımızı tanıtmak için Balıkesir`e gelecek.  Ancak netleşen bir tarih yok. 9- 13 Ocak tarihleri arasında yapacağımız toplantıda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`da katılacaktır." dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —