Kırat Bandırma´da meydana çıktı
Demokrat Parti (DP) Genel Merkezi´nden gelen atamayla Bandırma Demokrat Parti İlçe Başkanlığına Mustafa Ataç getirildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 26 Eylül 2020 - Cumartesi 17:03
Güncelleme: 26 Eylül 2020 17:03
Kırat Bandırma´da meydana çıktı

Demokrat Parti (DP) Genel Merkezi´nden gelen atamayla Bandırma Demokrat Parti İlçe Başkanlığına Mustafa Ataç getirildi.
Uzun zamandan beri faaliyeti olmayan Demokrat Parti Bandırma İlçe Teşkilatı, yeniden kurularak çalışmalarına başladı.
Demokrat Parti Bandırma İlçe Başkanlığı´na atanan Mustafa Ataç güncellenen yeni kayıtlarıyla 27 Eylül 2020 tarihinde Barış Manço Kültür Merkezi´nde saat 14.00´de ilçe kongresinin yapılacağını belirtti ve Ankara Genel Merkez olmak üzere Balıkesir ve çevre illerdeki Demokrat Partililerin kongreye katılmalarının beklendiğini söyledi.
Bursa İktisat Fakültesi İşletme Bölümü Mezunu olan Bandırma´nın tanınmış iş adamlarından Mustafa Ataç, 1970 yılından beri beyaz eşya ticaretiyle iştigal etmişti. 1994-1999 yıllarında Bandırma Ticaret Odası Meclis Üyeliği, 1991-1994 yılları arasında DYP Belediye Meclis Üyeliği ile Adalet Partisi gençlik kollarında görev almıştı.
Bugüne kadar A.P, DYP ve Demokrat Parti´nin çeşitli kademelerinde hizmet veren Ataç´ın, Demokrat Parti İlçe Başkanlığı görevini de başarıyla sürdürmesi bekleniyor.
Haber: Erdem Özcan

  • Çarşamba 8.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.6 ° / 6.6 ° false
  • Cuma 11.2 ° / 3.3 ° Güneşli
1

Erdek’te Akaryakıt İstasyonu Yıkıldı

2

Marmara ve Avşa’da BASKİ yatırımları ele alındı

3

ÜRÜN ALIM KAMPANYASI 14 ARALIK’TA SONA ERİYOR

4

İlkokul değil, sanki yaşam merkezi!

5

Bandırmaspor - Bodrum FK: 2-0

6

“Malta Parkı” görücüye çıktı!

7

Sualtı Tüfeğiyle Avcılık Belge ile Yapılacak