Kırat Bandırma´da meydana çıktı
Demokrat Parti (DP) Genel Merkezi´nden gelen atamayla Bandırma Demokrat Parti İlçe Başkanlığına Mustafa Ataç getirildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 26 Eylül 2020 - Cumartesi 17:03
Güncelleme: 26 Eylül 2020 17:03
Kırat Bandırma´da meydana çıktı

Demokrat Parti (DP) Genel Merkezi´nden gelen atamayla Bandırma Demokrat Parti İlçe Başkanlığına Mustafa Ataç getirildi.
Uzun zamandan beri faaliyeti olmayan Demokrat Parti Bandırma İlçe Teşkilatı, yeniden kurularak çalışmalarına başladı.
Demokrat Parti Bandırma İlçe Başkanlığı´na atanan Mustafa Ataç güncellenen yeni kayıtlarıyla 27 Eylül 2020 tarihinde Barış Manço Kültür Merkezi´nde saat 14.00´de ilçe kongresinin yapılacağını belirtti ve Ankara Genel Merkez olmak üzere Balıkesir ve çevre illerdeki Demokrat Partililerin kongreye katılmalarının beklendiğini söyledi.
Bursa İktisat Fakültesi İşletme Bölümü Mezunu olan Bandırma´nın tanınmış iş adamlarından Mustafa Ataç, 1970 yılından beri beyaz eşya ticaretiyle iştigal etmişti. 1994-1999 yıllarında Bandırma Ticaret Odası Meclis Üyeliği, 1991-1994 yılları arasında DYP Belediye Meclis Üyeliği ile Adalet Partisi gençlik kollarında görev almıştı.
Bugüne kadar A.P, DYP ve Demokrat Parti´nin çeşitli kademelerinde hizmet veren Ataç´ın, Demokrat Parti İlçe Başkanlığı görevini de başarıyla sürdürmesi bekleniyor.
Haber: Erdem Özcan

  • Perşembe 15.3 ° / 6.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 14.6 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 16.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Balıkesir'de uyuşturucu operasyonlarında 17 tutuklama

2

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi EMITT yolcusu

3

AK Parti Marmara İlçe Başkanlığı’na taşlı saldırı düzenlendi

4

Erdek Ticaret Odası’ndan hizmet atağı!

5

BANDIRMA’DA HİZMET SEFERBERLİĞİ: ÇALIŞMALAR KENT GENELİNDE SÜRÜYOR

6

JASAT ekipleri 5 yıllık firariyi Erdek’te yakaladı

7

Berat Kandili Erdek’te Dualarla İdrak Edildi