Kırkpınar 3.sü Dağdeviren Manyas’ta
661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanlık Yarı Final müsabakasında Başpehlivanlık Boyunda 3. olan Ertuğrul Dağdeviren, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin'i makamında ziyaret etti.
Spor Haber
Yayın: 02 Ağustos 2022 - Salı 18:03
Güncelleme: 02 Ağustos 2022 18:03
Kırkpınar 3.sü Dağdeviren Manyas’ta

661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanlık Yarı Final müsabakasında Başpehlivanlık Boyunda 3. olan Ertuğrul Dağdeviren, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin'i makamında ziyaret etti. 
Beraberinde Kırkpınar da güreşen Susurluk Belediyesi Güreş Kulübü antrenörleri Fuat Süren, Ferdi Zengin ile Manyas Belediyesi Güreş takımı antrenörü Hakan Temel ile birlikte Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin'i ziyaret eden Ertuğrul Dağdeviren halen Kurtdere güreşlerine yoğun olarak hazırlandığını, tek amacının burada şampiyon olmak olduğunu söyledi. 
Ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür eden ve başarılarından dolayı kendisini tebrik eden Başkan Barçin, pehlivan Dağdeviren'e başarılarının devamını diledi. 
Devam eden sohbette pehlivan Dağdeviren ve beraberindeki güreşçiler Manyas Belediyesi'nin önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi planladığı Manyas Yağlı Güreşleri için fikir alışverişinde bulundu.

 Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Kırkpınar . Dağdeviren Manyas’
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım