Kızıksaya zenginleştirilmiş kütüphane geliyor
Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Kızıksa İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü ile Tamek A.Ş işbirliği ile oluşturulacak olan Okuyan Çocuk Okul Kütüphanesi nin projesinin tanıtımı yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 18 Nisan 2013 - Perşembe 00:00
Güncelleme: 18 Nisan 2013 00:00
Kızıksaya zenginleştirilmiş kütüphane geliyor
Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Kızıksa İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü ile Tamek A.Ş işbirliği ile oluşturulacak olan "Okuyan Çocuk Okul Kütüphanesi" nin projesinin tanıtımı yapıldı.
Okulda yapılan proje tanıtım toplantısına Kızıksa Belediye Başkanı Yüksel Zeki, Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik, Tamek A.Ş yetkilileri ile bazı kurum amirleri katıldı.
Kızıksa İlk ve Orta Okulu Müdürü Mahmut Osta, okul kütüphanelerinin çocuklar üzerinde olumlu bir güç olduğunu belirterek, Kızıksa okulunun kütüphanesinde 13 bin lira değerinde 1800 adet kitap bulunduğunu ve öğrencilerin % 82`sine denk 80 öğrencinin ortalama 17 kitap okuduğunu hedefin bu sayıyı 50`ye yükseltmek olduğunu, ülkemizde kişi başına okunan kitap sayısının ise altı olduğunu belirtti.
Çelik, Tamek A.Ş`nin üstlendiği 11.850 bin lira tutarındaki zenginleştirilmiş kütüphane ile öğrencilerin pek güvenli olmayan internet kafe ortamlarından kurtarmak ve daha fazla kişinin okumasını sağlamak olduğunu söyledi.
Tamek A.Ş yetkilisi ise Kızıksa İlk ve Ortaokulunda oluşturulacak olan zenginleştirilmiş kütüphaneye katkı sağladıkları için duydukları mutluluğu vurgularken, Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik ise Tamek`in eğitime bu yönde katkısını önemsediklerini ve kendilerine teşekkür ettiklerini söyledi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü