KKTC´den Bandırma´ya gururla döndüler
Türk Hava Kurumu (THK) Bandırma Şubesi bünyesinde kurulan ?Bandırma Hür Kuş? takımı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ?nde düzenlenen 2 metre planör yarışında 2. lik kazanarak Bandırma´ya döndüler.
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Ekim 2016 - Perşembe 17:09
Güncelleme: 27 Ekim 2016 17:09
KKTC´den Bandırma´ya gururla döndüler

Hafta sonu Kıbrıs Geçitkale Havaalanı´nda 2 Metre Planör Ligi 4.Ayak yarışlarında 6 takım ile yarışan ?Bandırma Hür Kuş? takımı, 2.olarak kürsüye çıkmaya hak kazandı.
Başarıları ile ilgili gazetecileri bilgilendiren Türk Hava Kurumu (THK) Bandırma Şube Başkanı Varol Memişler, Bandırma´nın adını Kıbrıs´ta duyurmalarından dolayı çok sevinçli olduklarını söyledi.
2 metre planör yarışlarının zorluğuna değinen Memişler ?Yeni kurulan bir takım olmamıza karşın dereceye girmemiz çok önemliydi. Radyo kontrollü 2 metre planör ülkemizde yeni yeni tanınıyor. Bu yarışlarda Bandırma´nın marka değerine de katkı sağlıyoruz.? diye konuştu.

Haber: Ahmet Pesen

  • Pazartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Salı 21.1 ° / 11.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.7 ° / 10 ° Güneşli
1

Erdek Limanı’nda kedi kurtarma operasyonu

2

BANDAK, 2025 Yürüyüş Sezonunu Kapıdağ’da Açtı

3

Akın ailesinin acı günü

4

Mustafa Çulcu Gönen’de

5

10.10’da Kuvayımilliye ruhu meydanlara taşındı

6

Cumhuriyet Meydanı 2.etabı açıldı

7

İYİ Parti Erdek’te Levent Köse ile devam edecek