Köfteci Ahmet´ten örnek davranış
Erdek´te et ve ızgara işletmeciliği yapan esnaf Ahmet Koç ve ağabeyi Koray Koç örnek bir davranışa imza atarak, ilçe okullarında öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere akşam yemeği ikramında bulundu.
Erdek Haber
Yayın: 15 Nisan 2016 - Cuma 19:44
Güncelleme: 15 Nisan 2016 19:44
Köfteci Ahmet´ten örnek davranış

Erdek´te et ve ızgara işletmeciliği yapan esnaf Ahmet Koç ve ağabeyi Koray Koç örnek bir davranışa imza atarak, ilçe okullarında öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere akşam yemeği ikramında bulundu.

Koç kardeşler, ilçemizde eğitim veren okul müdürlerinden ihtiyaç sahibi öğrencilere yemek ikramında bulunmak için bir liste oluşturmalarını istedi. Okul müdürlerinin belirlediği 35 öğrenciye akşam yemeği ikram eden Köfteci Ahmet ve kardeşi, "Komşusu açken, tok yatan bizden değildir" hadisini herkese hatırlattı.
Köfteci Ahmet Et ve Izgara Salonu işleten Ahmet Koç ve ağabeyi Koray Koç, böyle etkinlikleri imkanları el verdiği sürece her zaman yapmayı düşündüklerini dile getirdiler.
Koç, kardeşler devamında şunları kaydetti: "Mübarek üç aylara girdiğimiz şu günlerde, biz işletme olarak sevindirebildiğimiz kadar çok çocuk sevindireceğiz. İslam dini kazancının % 30´unu paylaşacaksın diyor. Biz Köfteci Ahmet Et ve Izgara olarak imkanlarımız el verdiği sürece bu tür ikramları yapacağız. Bizim nacizane tavsiyemiz, ilçemiz esnafları da imkanı neye yetebiliyorsa yardımda bulunsunlar" diye konuştular.
Haber : Taygun Ertan

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

2

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

3

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

4

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

5

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

6

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

7

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”