Kontrolden çıkan TIR orta refüje çarptı
Erdek-Bandırma karayolunda sürücüsünün TIR´ın kontrolünü kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. TIR sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.
Erdek Haber
Yayın: 24 Eylül 2020 - Perşembe 15:39
Güncelleme: 24 Eylül 2020 15:39
Kontrolden çıkan TIR orta refüje çarptı

Erdek-Bandırma karayolunda sürücüsünün TIR´ın kontrolünü kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. TIR sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.
Edinilen bilgiye göre; Bandırma´dan Erdek istikametine seyreden 74 AP 730 plakalı TIR, Salı günü gecesi Bandırma-Erdek Karayolunun 16. kilometresinde bulunan Marmarabirlik Tesislerini geçtikten sonra Gedeve mevkisinde başlayan bölünmüş yolda sürücüsünün dikkatsizliği sonucu orta refüje çarparak hurdaya döndü. Hem trafik işaretlerini, hem de orta refüjde bulunan ağaçları deviren TIR sürücüsü araç içinden kendi imkanları ile çıktı. Olay yerine sevk edilen ekiplerce yolda güvenlik önlemi alınırken, kaza mahalline ulaşan 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulansa alınmak istenen TIR sürücüsü ambulansa binmek istemedi.
Kaza yapan TIR´ın RO-RO ile Tekirdağ´a geçmek için Erdek´e geldiği öğrenildi. Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan yol, temizlendikten ve trafik ekipleri tutanak tuttuktan sonra yeniden trafiğe açıldı.
Haber : Tuncay Ertan

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı