Kooperatif Başkanı Sarı´ya yargı tokadı
Bursa 2.Asliye Ticaret Mahkemesi, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sarı´nın Marmarabirlik´in Bursa-Başköy Tesislerinde 25 Nisan 2015 tarihinde yapılan Mali Genel Kurulunun iptaline yönelik talebini ret etti.
Erdek Haber
Yayın: 30 Nisan 2016 - Cumartesi 19:43
Güncelleme: 30 Nisan 2016 19:43
Kooperatif Başkanı Sarı´ya     yargı tokadı

Bursa 2.Asliye Ticaret Mahkemesi, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sarı´nın Marmarabirlik´in Bursa-Başköy Tesislerinde 25 Nisan 2015 tarihinde yapılan Mali Genel Kurulunun iptaline yönelik talebini ret etti.
Marmarabirlik´in 25 Nisan 2015 tarihinde Bursa Başköy´de bulunan tesislerinde yapılan mali genel kurulunda, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sarı ve 56 delege tarafından verilen önergede seçim maddesinin eklenmesi istendi.
Hüseyin Sarı ve 56 delegenin önergesi yapılan oylamada oy çokluğuyla ret edildi. Bu gelişmelerden sonra Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sarı, mali genel kurulunun iptali için Bursa 2.Asliye Ticaret Mahkemesine müracaat etti. 

Sarı´nın müracaatını değerlen-diren mahkeme heyeti kongrenin iptaline gerek olmadığına karar verdi.
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sarı ?Hukuki gerekçelerimiz çok net. Bu kongrede seçim maddesi olmalıydı. Ancak önergemiz oy çokluğuyla kabul edilmedi. Mahkemenin bu kongreyi geçersiz sayacağını düşünüyorum? demişti.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
  • Salı 16.2 ° / 5.6 ° false
  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Elif Kumal'ın cansız bedeni bulundu

2

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

3

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek

4

Eğitim-İş Erdek Temsilciliği açıklama yapacak

5

Erdek’te lodos; dalgalar, denizle karayı birleştirdi

6

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

7

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu