Korkulan oldu!
Balıkesir vaka sayısı artan iller arasında
Sağlık Haber
Yayın: 04 Kasım 2021 - Perşembe 02:38
Güncelleme: 04 Kasım 2021 02:38
Korkulan oldu!

Sağlık Bakanlığı tarafından haftalık olarak yayınlanan vaka artış rakamlarına göre Balıkesir, vaka sayıları en çok artış yaşanan İller arasında yer aldı.  
Yayınlanan çizelgede 16-22 Ekim 2021 tarihleri arasında, yüz binde 261,79 olan vaka sayısının yine yüz binde 35,56 kadar yükseliş gösterdiği görülüyor. 
Yaşanan bu artış nedeniyle Balıkesir Valisi Hasan Şıldak yaptığı paylaşımla vatandaşlara uyarılarda bulundu. 

Tedbirlere ciddiyetle uyulması gerektiğini belirten Vali Şıldak, paylaşımında aşı hatırlatması da yaptı.

Maske ve mesafe tedbirlerinin yanı sıra, aşısız veya eksik aşılı olan kişilerin aşılarını yaptırmalarını kaydeden Vali Şıldak, "Balıkesir, 16-22 Ekim 2021 döneminde vaka yoğunluğu önceki haftaya göre en çok artan iller arasında. Kuralları unutmamamız, maske ve mesafe başta olmak üzere tedbirlere ciddiyetle uymamız gerekiyor. Aşı sırası gelen her bir vatandaşımızın da aşı olması hayati derecede önem taşıyor."paylaşımıyla Balıkesirli vatandaşları mücadeleye ortak olmaya davet etti. 

Haber Merkezi                                  

Anahtar Kelimeler: Korkulan !
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

Başhekim Görgü göreve başladı

2

Dr. Selim Panç: “Bandırma’nın sağlık hizmetleri ihmal edilemez”

3

Bandırma hastanesine yeni doktor atamaları

4

BAŞKAN DURSUN MİRZA MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

5

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde randevu krizi

6

Bandırma Hastanesi’nde 115 uzman doktor var

7

Büyükşehir, kırsal mahallelerde sağlık taraması yapıyor