KOSGEB yetkilileri Erdek’te seminer verdi
Erdek Ticaret Odası (ETO) ve KOSGEB Balıkesir İl Müdürlüğü işbirliği ile Erdek’te "KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Semineri" verildi.
Erdek Haber
Yayın: 14 Aralık 2022 - Çarşamba 18:11
Güncelleme: 14 Aralık 2022 20:58
KOSGEB yetkilileri Erdek’te seminer verdi

Erdek Ticaret Odası (ETO) ve KOSGEB Balıkesir İl Müdürlüğü işbirliği ile Erdek’te "KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Semineri" verildi.  
Erdek Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminerde konuşmacı olarak yer alan KOSGEB Balıkesir Müdürü Dr. Deniz Timurçin, kurumun sağladığı destekler ve bankacılık işlemlerinde zorunlu hale gelen İşletme Sınıfı ve KOBİ Vasfı Belgesi hakkında detaylı bilgiler verdi. 
Timurçin detaylı sunumunda, “Gerek Türkiye'deki gerek dünyadaki işletmelerin  % 99.9’u KOBİ statüsünde yer alıyor. 250'den az çalışanı olan, yıllık net satış hasılatı veya mali bilançosundan herhangi biri 250 milyon lirayı aşmayan işletmeleri KOBİ olarak tanımlıyoruz.” ifadelerine yer verdi. 
Ardından  KOSGEB tarafından desteklenen sektörler, “Girişimcilik Destekleri”, “AR-GE, Teknolojik Üretim ve Yerlileştirme Destekleri”, “İşletme Geliştirme, Büyüme ve Uluslararasılaşma Destekleri”, “KOBİ Finansman Destekleri”, “İŞGEM/TEKMER Destekleri, “Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri” “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı” konu başlıklarında geniş çerçevesinde bilgilendirmelerde bulunuldu. 
Programın sonunda soru-cevap bölümüne geçilerek katılımcıların soruları yanıtlandı.
Seminerden sonra açıklama yapan Erdek Ticaret Odası (ETO) Başkanı Turan Gün, günümüz ekonomi koşullarında finansal desteklerin işletmeler için hayati olduğuna vurgu yaparak, “Üyelerimizin gerek KOSGEB gerekse de diğer devlet desteklerinden yararlanması adına bilgilendirme toplantılarımıza devam edeceğiz.” dedi.  
Haber : Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: KOSGEB yetkilileri Erdek’ seminer verdi
  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ