Kredi çekerken bu şart ortadan kalkacak
Kredi çekilirken eş rızası şartı kalkacak. Ali Babacan, kredide eş rızası konusunda yeni bir düzenlemeye gidileceğini söyledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Ocak 2013 - Salı 00:00
Güncelleme: 08 Ocak 2013 00:00
Kredi çekerken bu şart ortadan kalkacak
Kredi çekilirken eş rızası şartı kalkacak. Ali Babacan, kredide eş rızası konusunda yeni bir düzenlemeye gidileceğini söyledi.
Kişinin kendi işyeriyle alakalı bir imzayı eşinin rızası olmadan atabileceğini kaydeden Babacan, arkadaşına kefil gibi durumlarda ise eş rızası şartının devam edeceğini bildirdi.
Müstakil Sanayi ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Ankara Rixos Otel`de `Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı` düzenledi.
Toplantıya katılan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Kişi kendi işyeriyle alakalı bir imzayı eşinin rızası olmadan atabilir. Ancak kendi işi dışında arkadaşına kefil gibi durumlarda eşinin rızası şartı aranacak. Bu gibi durumlarda aile facialarını önlemek adına böyle bir düzenleme yapılacak." dedi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 7.3 ° / 6.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 10.6 ° / 4.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 13.8 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

ERDEK’TE “KORKMA, GENÇLİĞİN RUHU BURADA” BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

2

Erdek’te bölgesel gündem masaya yatırıldı

3

Erdek’teki bıçaklama olayının duruşması sürdü

4

Erdek’in Nüfusu 32 Bin 80 Oldu: Mahalle Mahalle Nüfus Dağılımı Açıklandı

5

72 Yaşındaki Hasta Beyin Tümörü Ameliyatıyla Sağlığına Kavuştu

6

Ticari gemiden denize düştü, arama kurtarma devam ediyor

7

Akın’ın yönetim anlayışı Bandırma’da memnuniyet yarattı