Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Küçük Sanayi Sitesi kongreye gidiyor

Küçük Sanayi Sitesi kongreye gidiyor

S.S. Erdek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi seçimli genel kurulu yapılıyor.

S.S. Erdek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi seçimli genel kurulu yapılıyor.
S.S. Erdek küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin 2013 yılı olağan genel kurulu 30 Mayıs 2014 Cuma günü saat 15:00'te Sanayi Sitesi Merkezinde yapılacağı ifade edildi.
İlk kongre tarihi olan 30 Mayıs 2014 günü kongre yapılacak yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci kongrenin yine aynı yer ve saatte bu kez 6 Haziran 2014 günü yapılacağı duyuruldu.
S.S. Erdek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin olağan genel kurulunda gündem Açılış ve Divan heyetinin seçimi, faaliyet raporu, denetim raporu, bilanço, gelir-gider raporlarının okunmsı, yönetim ve denetim kurulunun ayrı ayrı ibrası, yönetim kurulu 7 asil 7 yedek üye, denetim kuruluna 3 asil 3 yedek üye, kooperatif birliğine 2 asil 2 yedek üyenin 4 yıl süreliğine seçilmesi, banka kredi ödemeleri, genel giderler ve kiraların görüşülmesi, yönetim kurulu yetkilerinin, yeni üye kaydı, yeni işyerlerinin yapımı, devirler, tapu devirlerinin görüşülmesi, 2014 yılı çalışma programı ve tahmini bütçenin okunup oylanması ile devam edip, dilek ve temenniler ile kongre sona erecek.”
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli