Küçüksan yönetiminden Karesi`ye iade-i ziyaret
Balıkesir Küçüksan Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Sakbaş ve ekibi Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz`a iade-i ziyarette bulundu.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Ocak 2015 - Cuma 10:13
Güncelleme: 23 Ocak 2015 10:13
Küçüksan yönetiminden  Karesi`ye iade-i ziyaret

Balıkesir Küçüksan Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Sakbaş ve ekibi Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz`a iade-i ziyarette bulundu.
Küçüksan Başkanı Ahmet Sakbaş ve ekibini makamında ağırlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, amaçlarının Karesi İlçesi`nde yaşayan herkese eşit hizmet sunmak olduğunu söyledi.
İlçede yürütülen çalışmalar hakkında Sakbaş ve ekibine bilgiler veren Yılmaz, daha güzel ve nezih bir Karesi için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ifade ederek, "Bizler, her zaman yanınızdayız, fikirlerinize her zaman açığız. Esnafımızın sorunlarıyla alakalı yapılması gereken ne varsa yapmak için hazırız. Karesi`nin geleceğinin şekillenmesinde esnafımızın da büyük katkısı olacak. İlçemizi sizlerle birlikte çok daha güzel yerlere getireceğiz” dedi.
Küçüksan Başkanı Ahmet Sakbaş, Başkan Yücel Yılmaz`a başarılar dileyip, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

  • Çarşamba 20.7 ° / 10 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 11 ° false
  • Cuma 20.5 ° / 10.4 ° false
1

Cinayet zanlıları Bandırma’da yakalandı

2

Oto Kiralama ile Konforlu Yolculuğun Anahtarı

3

Büyükşehir Marmara Adası’nda muhtarları dinledi

4

Bebek pinalar!

5

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’den internet üzerinden Ayvalık zeytinyağı alacak olan tüketicilere uyarı!

6

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN İKLİM DOSTU BİR ŞEHİR OLMAK ADINA BÜYÜK ADIM

7

Akın: “Yolları değil, gönülleri de birbirine bağladık”