Kültür etkinliği kapsamında Çanakkale´ye yolcu edildiler
Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen kültür etkinlikleri kapsamında Çanakkale kültür turları bu hafta, Emre ve Dedeoba Mahalle sakinlerinin katılımıyla devam etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 19 Nisan 2016 - Salı 18:19
Güncelleme: 19 Nisan 2016 18:19
Kültür etkinliği kapsamında Çanakkale´ye yolcu edildiler

Büyük şair Mehmet Akif Ersoy´un "Bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı, Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı." dizelerinde anlattığı mukaddes toprakların yer aldığı GeliboluYarımadasına düzenlenen Çanakkale turunun bu haftaki misafirleri Emre ve Dedeoba mahalleleri sakinleri oldu.
Kahramanlıklarla dolu Çanakkale Savaşları´nda yaşanan destansı hikayeler, tura katılan vatandaşlarımıza, tur rehberi aracılığı ile aktarıldı.
Çanakkale Turlarının Emre-Dedeoba Mahallesi etabına katılan vatandaşlar, kendilerine bu imkanı sağlayan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya teşekkür etti.
Haber Merkezi

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

2

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

3

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

4

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

5

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

6

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

7

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi