Kültür Mantarı üretim çiftliğinde yangın
Erdek Aşağıyapıcı mahallesinde Kültür Mantarı üretimi yapılan çiftlikte meydana gelen yangın çevreye korku dolu anlar yaşattı.
Erdek Haber
Yayın: 29 Eylül 2016 - Perşembe 10:25
Güncelleme: 29 Eylül 2016 10:25
Kültür Mantarı üretim çiftliğinde yangın

Erdek Aşağıyapıcı mahallesinde Kültür Mantarı üretimi yapılan çiftlikte meydana gelen yangın çevreye korku dolu anlar yaşattı.
Aşağıyapıcı Mahallesinde eskiden Tavuk Besi Çiftliği olarak kullanıldıktan sonra Kültür Mantarı Üretiminde kullanılan çiftlikte dün gece saatlerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu 3 saatlik bir çalışma sonunda kontrol altına alınarak ardından soğutma çalışması yapıldı.

Edinilen bilgiye göre; Çarşamba günü gecesi saat 01.30 sularında Nabi Özer´e ait eskiden tavuk besi çiftliği olarak kullanılan daha sonra Kültür Mantarı üretim çiftliğine dönüştürülen 140 m2´lik tesiste çıkan yangın çevreye korkulu saatler yaşattı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Erdek İtfaiyesi Grup Amirliği´ne bağlı iki itfaiye aracı ile bir köpük sıkan öncü araçla müdahale edilen yangının kısa sürede söndürülmesi için Bandırma İtfaiyesi Grup Amirliği´ne bağlı araçlarda destek verdi.
İtfaiye ekipleri, yangının söndürülmesinin ardından yangının çıkış nedeni için araştırma başlattı.

Haber : Tuncay Ertan

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?