Kumsal işgaline son
Erdek İlçesi Düzler Bölgesi´nde yer alan Ankara´lı Öğretmenler Dinlenme Kampı tarafından kapatılarak yaya geçişlerine son verilen kumsal, Erdek Belediyesi ait iş makineleri tarafından açıldı.
Erdek Haber
Yayın: 13 Temmuz 2019 - Cumartesi 19:38
Güncelleme: 13 Temmuz 2019 19:38
Kumsal işgaline son

Erdek İlçesi Düzler Bölgesi´nde yer alan Ankara´lı Öğretmenler Dinlenme Kampı tarafından kapatılarak yaya geçişlerine son verilen kumsal, Erdek Belediyesi ait iş makineleri tarafından açıldı.
Önceki gün Erdek Belediyesi´ne ait bir iş makinesi sahildeki beton taş karışımı engelin üstünden yayaların geçişini sağlayan bir geçit açılmasını sağladıktan sonra geçişler normale döndü.
15 yıl kadar önce de aynı yerde beton rıhtım yapılmış ancak belediye tarafından yıkılmıştı. Bugün ise taşlarla sahil doldurulduktan sonra rıhtım daha ileriye götürülerek taşlar üzerine beton dökülerek yeniden bir rıhtım yapılmış ve sahilden geçiş tamamen engellenmişti.
Vatandaşlardan gelen şikayetleri dikkate alan Erdek Belediyesi, bu olumsuz gelişmeye müdahale ederek yaya geçidinin ulaşıma açılmasını sağladı.
Öte yandan edinilen bilgiye göre halen hazırlanmakta olan bir planda sahil sınırının 50 metre geriye çıkartılması sonunda sahillerde geçişlerin daha rahat ve kolay olacağı öğrenildi.
Haber: Erdem Özcan

Anahtar Kelimeler: Kumsal işgaline
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

2

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

3

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

4

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

5

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

6

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

7

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza