Kumsal temizliği Kastri Bölgesi ile sürüyor
Erdek Belediyesi tarafından yürütülen kumsal temizliği İlçemiz Kastri Bölgesi Düzler Mahallesi Kemer Önü Evleri sahil şeridi ile devam ediyor.
Erdek Haber
Yayın: 03 Temmuz 2014 - Perşembe 00:00
Güncelleme: 03 Temmuz 2014 00:00
Kumsal temizliği Kastri Bölgesi ile sürüyor
Erdek Belediyesi tarafından yürütülen kumsal temizliği İlçemiz Kastri Bölgesi Düzler Mahallesi Kemer Önü Evleri sahil şeridi ile devam ediyor.
Kastri bölgesinde ikamet eden site sakinlerinin yanı sıra tatilcilerin kullandığı halk plajlarında devam eden temizlik çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, yaz sezonunda plajların temizliğine önem verilmesi tatilcileri memnun ediyor.
Erdek-Bandırma karayolunun 9. kilometresinde Edincik çatrağı diye bilinen bölgede yer alan uzun kumsal alanın denize girilebilir özelliğe dönüştürülmesiyle bölgede denize girilebilir vatandaş sayısında gözle görünür bir artış yaşanması bekleniyor.
Kastri bölgesinde halk plajı olarak bilinen kumsal alanda çalışmaları takip eden vatandaşlar, uygun noktalara duş ve tuvalet konulmasını da istiyor.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

F-16’LAR 2026’NIN İLK GÜNÜNDE GÖK VATAN SEMALARINDA

2

Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Germiyan: “Kadına şiddet, işkenceye dönüştü”

3

Elif Kumal Son Yolculuğuna Uğurlandı

4

Elif Kumal’ın aracı gölden çıkarıldı!

5

Elif Kumal'ın cansız bedeni bulundu

6

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

7

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek