?Küpe cezaları?na af yolda
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, hayvancılıkla ilgili yeni bazı düzenlemeler yaptıklarını belirtti.
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Temmuz 2016 - Cuma 14:25
Güncelleme: 08 Temmuz 2016 14:25
?Küpe cezaları?na af yolda

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, hayvancılıkla ilgili yeni bazı düzenlemeler yaptıklarını belirtti. Hayvancılıkta ?küpe? sorununu ortadan kaldıracaklarını dile getiren Bakan Çelik, ?Küpeyle ilgili oluşmuş ciddi cezalar var. Bunların hepsini affediyoruz ve her hayvanın kayıtlı duruma getirilmesini sağlıyoruz? dedi.
Tarımsal desteklemelerle ilgili yeni kararlar aldıklarını da vurgulayan Çelik, ?Artık yılda bir başvuru, iki tarımsal destek olacak. Önümüzdeki yıldan başlayarak ekim ve hasat döneminde iki destek verilecek. Böylece çiftçi kardeşimiz ne aldığını bilecek. Kooperatif borçları var. Onlarla ilgili yapılandırma çalışmaları da gerçekleştiriyoruz. Bunlarla ilgili çalışmalarımızı da son aşamaya getirdik? diye konuştu.
ÜRÜN SENEDİ
En önemli adımlarından birinin de ?ürün senedi? olduğuna dikkat çeken Bakan Faruk Çelik, üreticilere, ?Ürettiklerinizi lisanslı depolara yerleştireceğiz. Fiyat ne zaman işine geliyorsa, çiftçiye o zaman ürünlerini satma olanağı vereceğiz? diye seslendi.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Küpe cezaları yolda
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi