Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Kuran Kurs binasına tadilat

Kuran Kurs binasına tadilat

Erdek Şerife Bütün Kuran Kurs binası tadilata alınıyor Erdekte, Kuran Kurslarını verildiği en eski hizmet binasında tadilat yapılması kararlaştırıldı.

Erdek Şerife Bütün Kur`an Kurs binası tadilata alınıyor
Erdek`te, Kur`an Kurslarını verildiği en eski hizmet binasında tadilat yapılması kararlaştırıldı.
Erdek İlçe Müftülüğü`nden yapılan açıklamada ``İlçe merkezinde bulunan Şerife Bütün Kur`an Kursu Hizmet Binasının tüm katlarında kurs verilebilmesi için ve özellikle kadınların kurs hizmetlerinden daha çok, sağlıklı ve yeterli seviyede yararlanmalarını temin etmek için bu karara vardık" ifadelerine yer verildi.
Yaklaşık 10 bin liraya mal olacak bu işimizi  tahmini 2 Ayda tamamlayarak Erdek`li vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız, açıklamasında bulunan görevliler, "Bütün hayırsever kardeşlerimizi  desteklerinden dolayı kutluyoruz. Bu çorbada benimde tuzum olsun diyen diğer kardeşlerimizi de bu hayra ortak olmaya davet ediyoruz şeklinde konuştu.
Kur`an Kurs hizmet binası tamamlandığında; 1. ve 2. katları bayanlar için Kur`an Kurs dershanesi, 3. kat Ekim-Nisan aylarında erkekler için Kur`an Kursu dershanesi olarak hizmet verecek. 3. kat yaz aylarında ise yaz Kur`an Kurs dershanesi olarak hizmet vermeye devam edecek.
Söz konusu hizmet binası için ilk etapta geçtiğimiz Cuma günü namazdan sonra gerçekleşen yardımlarla, 3 bin 500 lira para toplandığı da gelen bilgiler arasında.
Haber: Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli