Kurbağalı Dere yatağı temizlendi
Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) ekipleri, ilçemiz Yalı Mahallesi Kanava Bölgesi´nde yer alan Kurbağalı Dere yatağı ve çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Erdek Haber
Yayın: 09 Şubat 2021 - Salı 17:37
Güncelleme: 09 Şubat 2021 17:37
Kurbağalı Dere yatağı temizlendi

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) ekipleri, ilçemiz Yalı Mahallesi Kanava Bölgesi´nde yer alan Kurbağalı Dere yatağı ve çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kurbağalı Dere yatağı ile çevresine sorumsuz kişiler tarafından atılan çöp, plastik vb. gibi atıkları temizleyen BASKİ ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş oldu.
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, BASKİ tarafından Kurbağalı Dere´de yürütülen temizlik çalışmaları hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ?Vatandaşlarımızdan dere yatağına ve çevresine çöp, plastik vb. atıkları atmamalarını önemle rica ediyorum. Daha güzel ve temiz bir Erdek için hep beraber gayret edelim çalışalım. Kurbağalı Dere yatağını temizleyen BASKİ ekibine teşekkür ediyorum.? ifadelerine yer verdi.
Haber : Tuncay Ertan

  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
  • Salı 16.2 ° / 5.6 ° false
  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

2

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek

3

Eğitim-İş Erdek Temsilciliği açıklama yapacak

4

Erdek’te lodos; dalgalar, denizle karayı birleştirdi

5

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

6

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek