KURBANLIKLAR GİTTİ PİSLİKLERİ KALDI

KURBANLIKLAR GİTTİ PİSLİKLERİ KALDI

Kurban Bayramı'nın sona ermesine rağmen, Erdek’te kurban satışı ve kesimlerinin yapıldığı alanda temizlik sorunu hala devam ediyor.

Kurban Bayramı'nın sona ermesine rağmen, Erdek’te kurban satışı ve kesimlerinin yapıldığı alanda temizlik sorunu hala devam ediyor. Erdek Belediyesi tarafından kurulan kurban satış ve kesim yerinde, kesilen hayvanlardan geriye kalan atıkların temizlenmemiş ve alanın yıkanmamış olması, vatandaşların büyük tepkisini çekiyor.

Söz konusu Alaattin Mahallesi 100 Evler karşısı İstiklal İlköğretim Okulu yanında bulunan arsaya kurulan hayvan pazarından geriye kalan atıklar bölgede hem kokuya, hemde sinek popülasyonunda artışa neden oluyor. Çevrede oturan vatandaşlar alanın ivedi şekilde temizlenmesini ve yıkanmasını bekliyor.

Haber: Tuncay Ertan

 

 



Sermin yesil
27.06.2024 06:01:43
Erdek belediyesi sadece sahil kismina onem veriyor o da turistlere gosteris olsun diye. yerlesik kesime hizmet gitmiyor yollar hala toprak yagmur yagdiginda batakliga saplaniyorsunuz orada oturdum yasadim biliyorum sokakta hayvanlar ac birbirine saldırıyor ama sahile inin sanki dort dortluk bir ilce gibi. Kurbagalidere kisminda belediye baskani ve ust rutbeliler oturuyor diye cicek gibi bakiyorsunuz diger mahallelere ikinci sinif hatta ucuncu sinif muamelesi biktik artik.