Tarih: 12.04.2019 18:02

Kurtdereli Mehmet Pehlivan mezarı başında anıldı

Facebook Twitter Linked-in

Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivan, vefatının 80. yıldönümünde mezarı başında dualar ile anıldı.
Dünyanın ve Türkiye´nin önemli değerlerinden biri olan Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivan, vefatının 80. yıldönümünde mezarı başında dualar ile anıldı.
Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan´ın katılımıyla düzenlenen anma töreninde Kurtdereli Mehmet Pehlivan´ın mezarına çiçek sunan Başkan Orkan, ardından Cihan Pehlivanı´nın mezarı başında dua etti. Daha sonra Kurtdere Mahallesi´nde düzenlenen lokma hayrında mahalle sakinleri ve güreş severlerle bir araya geldi.
Kurtdereli Mehmet Pehlivan´ın Dünya ve Türkiye´de Cihan Pehlivanı olarak nam saldığını ve böyle büyük bir değerin anısının şanına yakışır bir şekilde Karesi´de yaşatılıyor olmasının şehir için büyük bir gurur olduğunu ifade eden Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ?Kurtdereli Mehmet Pehlivan´ı vefatının 80. yılı nedeniyle dualar ve hayırlarla anıyoruz. Kendisi Dünya ve tüm Türkiye için, Balıkesir´imiz için Karesi´miz için çok büyük bir değer. Karesi Belediyesi olarak bu konuda üzerimize düşen vazifeyi en güzel şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bir kez daha Cihan Pehlivanımız Kurtdereli Mehmet Pehlivan´ı rahmet ve minnetle anıyorum.? dedi.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —