Tarih: 09.10.2024 11:49

Lions Kulübü’nden kan bağışına destek

Facebook Twitter Linked-in

Bandırma Lions Müdürü, “8 Ekim Dünya Lions Günü” dolayısıyla Bandırma Cumhuriyet alanına getirdiği Kızılay kan bağışı aracı ile kan bağışına destek verdi.

Bandırma Lions Kulübü Başkanı Seda Akkaya, şu açıklamayı yaptı:

“Bugün, 8 Ekim Dünya Lions Günü vesilesiyle, Bandırma Lions Kulübü olarak anlamlı bir etkinlikte bir araya gelmiş bulunuyoruz. Lions hareketi olarak 100 yılı aşkın süredir, dünya genelinde topluma hizmet etmeyi amaç edinen bir organizasyonuz. Bugün de bu misyonumuz doğrultusunda, Bandırma meydanına getirdiğimiz kan bağışı aracı ile kan bağışında bulunarak hayat kurtarmaya vesile olmayı amaçlıyoruz.

Kan bağışı, insan hayatını kurtarmanın en hızlı ve en etkili yollarından biri. Her damla kan, belki de bir yaşamın devam etmesini sağlayacak. Bu bağlamda, Bandırma halkını ve değerli üyelerimizi kan bağışına destek vermeye davet ediyorum. Bu dayanışma, toplumsal sorumluluk anlayışımızın en somut örneklerinden biri olarak hepimize ilham verecektir.

Lions kulüpleri olarak toplumun ihtiyacı olan her yerde, sağlık, eğitim ve sosyal yardım alanlarında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün burada bulunan herkese teşekkür ederken, daha sağlıklı ve mutlu bir toplum için hep birlikte, el ele çalışmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurgulamak isterim.

Bu vesileyle, tüm Lions Kulübü üyelerine ve Bandırma halkına teşekkür ediyor, Dünya Lions Günü’nü kutluyorum.”

ÖNDER BALIKÇI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —