Lösemi hastasına 125 ünite kök hücre bağışı
Bandırma İlçesinde yaşayan ve kök hücre bekleyen lösemi hastası 32 yaşındaki Derya Zeren için ilçemizde başlatılan ve iki gün devam eden kan bağışı kampanyası sona erdi.
Erdek Haber
Yayın: 25 Şubat 2016 - Perşembe 18:45
Güncelleme: 25 Şubat 2016 18:45
Lösemi hastasına 125 ünite kök hücre bağışı

Bandırma İlçesinde yaşayan ve kök hücre bekleyen lösemi hastası 32 yaşındaki Derya Zeren için ilçemizde başlatılan ve iki gün devam eden kan bağışı kampanyası sona erdi.
Erdek´li vatandaşlar ilçemizde iki gün boyunca süren kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterdi.
İki gün boyunca Türk Kızılay´ı kan bağış aracının kapısında uzun kuyruklar oluşturan Erdek´li vatandaşlar, evli ve bir çocuk annesi Bandırma´lı Derya Zeren için dünde kan ve kök hücre bağışında bulundular.

Lösemi hastası Derya Zeren´e uygun donör bulabilmek için ilçemizde düzenlenen kan bağışı kampanyasının ikinci ve son gününde de vatandaşlar, 60 ünite kan bağışı ile 70 kök hücre bağışında bulundular.
Zeren, için ilçemizde iki gün devam eden kan bağışı kampanyasında toplamda 120 ünite kan bağışı, 125 ünite kök hücre bağışında bulunulduğu bildirildi.
Haber : Taygun Ertan

  • Çarşamba 5.9 ° / -3 ° Güneşli
  • Perşembe 10.5 ° / -1.6 ° Güneşli
1

Erdek’te Ev Yangını Korkuttu

2

Mirza’dan Balıkçı’ya ziyaret

3

Aşağıyapıcı’daki feci kazadan acı haber geldi

4

Erdek'in yüksek kesimleri beyaza büründü

5

Balıkesir'de zincirleme kaza; 1 ölü 10 yaralı

6

Başkan Karışık Yeni Erdek Gazetesi’nde

7

Ev kazası hastanelik etti