LÖSEV´den et ve et ürünleri desteği
LÖSEV, kayıtlı hastalarına her çeşit desteği ulaştırmak için çalışmalarına hız
Bölge Haberleri
Yayın: 29 Haziran 2019 - Cumartesi 07:54
Güncelleme: 29 Haziran 2019 07:54
LÖSEV´den et ve et ürünleri desteği

LÖSEV, kayıtlı hastalarına her çeşit desteği ulaştırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hastalık tedavisinde protein olmazsa olmaz. İşte bu yüzden iyi kalite protein kaynağı olan kırmızı et dağıtımları yıl boyunca düzenli olarak hasta ve ailelerine iletiliyor.
LÖSEV´in Kurban Bayramı´na kadar dağıtım hedefi 30 bin aileye ulaşmak.
Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinlerin iyileşmesi için protein ağırlıklı beslenmeleri çok önemli. Bu nedenle LÖSEV, 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına kırmızı et yardımını sürdürüyor. En kaliteli protein kaynağı olan et ve et ürünleri hastaların beslenmesinde çok önemli bir yere sahip. Özellikle lösemide et ve et ürünleri tüketerek sağlıklı beslenen hastalar bu zorlu tedavi sürecini daha kolay atlatıyor. 2019 Mayıs ayında 8500 hasta ve ailesine kırmızı et yardımı yapan LÖSEV, 2019 Nisan ayından bu yana Türkiye genelinde 14 bin aileye et yardımı ulaştırdı.
20 günde hedef binlerce aile
Et dağıtımlarına hız kesmeden devam eden ve Haziran sonunda 44 farklı ilde 3500 aileye et yardımı yapacak olan LÖSEV, 20 gün sonunda 50´den fazla il/ilçede binlerce hastamızla bir araya gelerek protein açısından değerli/kaliteli kırmızı et ve et ürünlerini elden teslim edecek.
Bu kapsamda Balıkesir´deki dağıtımlar Burhaniye İlçesi´nde Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi´nde gerçekleştirildi. LÖSEV´e kayıtlı ailelere kırmızı etlerin teslim edilmesinin ardından, ?Değerlerin Edinilmesinde Ailenin Rolü´ semineri verildi. Hasta ve aileler LÖSEV çatısında bulunmanın mutluluğunu paylaşarak tüm bağışçılara teşekkür ve dua ettiler.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: LÖSEV ürünleri desteği
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

2

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

3

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

4

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

5

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

6

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

7

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ