Mahalle muhtarı sağlık çalışanlarını unutmadı
Bandırma ilçesinde Paşabayır mahalle muhtarı Belgin Şentürk, Bandırma Devlet Hastanesindeki sağlık çalışanlarına evlerinde hazırladıkları pasta, börek, çörekleri teslim ettiler.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Mayıs 2020 - Perşembe 18:15
Güncelleme: 21 Mayıs 2020 18:15
Mahalle muhtarı sağlık çalışanlarını unutmadı

Bandırma ilçesinde Paşabayır mahalle muhtarı Belgin Şentürk, Bandırma Devlet Hastanesindeki sağlık çalışanlarına evlerinde hazırladıkları pasta, börek, çörekleri teslim ettiler.
Paşabayır Mahalle Muhtarı Belgin Şentürk ve azaları, pandemi sürecinde gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarına kendi evlerinde hazırladıkları yiyecekleri teslim ettiler. Hastane içesinde sosyal mesafeyi koruyarak pandemi sürecinde geçirdikleri zorlukları konuştular. Şentürk, "Onlar, halkımızın sağlığı için ailelerinden ve sevdiklerinden uzak bir şekilde gece gündüz çalışıyorlar. Bir nebze de olsa içlerini ısıtabildiysek, destek olabildiysek ne mutlu bizlere. Her zaman sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kalbimiz ve dualarımız onlarla birlikte. Emeklerinden dolayı hepsine teşekkür ediyoruz? dedi.
Haber Merkezi

  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

2

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

3

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3

4

Burada kaza “geliyorum” diyor!

5

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

6

BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol

7

JANDARMA UYGULAMASINDAN KAÇAN ARAÇ TAKLA ATTI