Mahkeme kararıyla 27 yıl sonra mezarı açıldı
Balıkesir’de, 27 yıl önce defnedilen kişinin, oğlu tarafından zehirlenerek öldürüldüğü iddiası üzerine mezarı açılarak numuneler alındı.
Bölge Haberleri
Yayın: 28 Mayıs 2023 - Pazar 23:47
Güncelleme: 28 Mayıs 2023 23:47
Mahkeme kararıyla 27 yıl sonra mezarı açıldı

Balıkesir’de, 27 yıl önce defnedilen kişinin, oğlu tarafından zehirlenerek öldürüldüğü iddiası üzerine mezarı açılarak numuneler alındı. 

27 yıl önce Yeniköy Mahallesi’nde yaşayan Cemile S, 15 yaşında evlendirildiği kişiden ayrılmak isteyerek köyüne geri dönmesinden bir süre sonra kayboldu. Cemile S’nin kardeşi Fatma U’nun, bir televizyon programına çıkarak Cemile S’yi ağabeyi ve babası Hamit G’nin öldürdüğünü ve ormanlık alana gömdüğünü iddia etmesi üzerini olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Fatma U, 1996’da yaşamını yitiren babasının da ağabeyi tarafından zehirlenerek öldürüldüğünü ileri sürmesi üzerine Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Hamit G’nin mezarının açılmasına karar verildi. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin denetiminde açılan Hamit G’nin mezarından ölüm nedeninin belirlenebilmesi için numuneler alındı. İddialarla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, ağabey hakkında şu ana kadar herhangi gözaltı işlemi uygulanmadığı öğrenildi. 

Haber Merkezi

  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

ERDEK’TE 300 TOKİ KONUTUNUN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU

2

Genel Kurulda basının desteklenmesine yönelik düzenlemeler

3

ERDEK’TE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

4

Balıkesir’de yapılacak 7 bin 548 konutun kurası çekildi

5

Cumhuriyet Meydanı’nda Dikkat Çeken Görüntü: Polis Ekipleri Müdahale Etti

6

Bandırma’da atla terapi

7

BİK Bursa Bölge Müdürü Gökhan Eren’den Yeni Erdek’e Ziyaret