Manyas-Bandırma arasına Balkart
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığının yönergesi doğrultusunda yolcu taşımacılığı yapan il genelindeki tüm araçlara BALKART sistemi kuruluyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Aralık 2015 - Çarşamba 19:59
Güncelleme: 02 Aralık 2015 19:59
Manyas-Bandırma arasına Balkart

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığının yönergesi doğrultusunda yolcu taşımacılığı yapan il genelindeki tüm araçlara BALKART sistemi kuruluyor. Bu kapsamda Manyas ? Bandırma güzergâhı arasındaki araçlara 10 bin TL değerindeki BALKART sistemi cihazlarından takıldı. Konu ile ilgili olarak bilgi veren GÖL-KOOP Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koman, ?Bandırma güzergâhında yolcu taşımacılığı yapan tüm araçları yenilendi. Bunun için ise yolcu taşımacılığı yapan kooperatif üyelerine ait 25 aracın beher araç başına yüzde 4 hisse ile 750 bin liralık kuruluş öz sermayesi ile Limited Şirketi kuruldu? dedi.
Güzergâh üzerinde Aksakal, Doğa, Karaçalılık mahallelerinin de bulunduğunu söyleyen Koman, yeni alınan araçların on tanesinin 15+1 dört tanesinin ise 25+1 yolcu kapasiteli olduğunu belirterek, ?Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığının yönergesi gereği araçlarımızda para değil BALKART´lar geçerli olacak. İlçemizin belirli noktalarında BALKART satışı ve lira yüklemesi yapılacak. Bizde GÖL-KOOP olarak uygulamayı 1 Aralık tarihi itibarı ile başlatıyoruz. Artık şahıs aracı yok, şirketin aracı var, elde edilen kar ve zararda hisse oranına göre pay edilecek? dedi.

B. İLK HABER

  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

2

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

3

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

4

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

5

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

6

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

7

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3