Manyas CHP´de delegelere seçimleri tamam
CHP Manyas İlçe Örgütü Manyas ilçe genelinde delege seçimleri gerçekleştiriyor
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Eylül 2015 - Perşembe 13:12
Güncelleme: 03 Eylül 2015 13:12
Manyas CHP´de delegelere seçimleri tamam

CHP Manyas İlçe Örgütü Manyas ilçe genelinde delege seçimleri gerçekleştiriyor.
Salur Mahallesi dışında tüm mahallelerde delege seçimlerini tamamlayan CHP İlçe Örgütü, geçtiğimiz Cumartesi günü ise ilçe merkezinde ki mahallelerinin delege seçimlerini yaptı.
CHP İlçe Başkanı Av. İsfendiyar Ülker, 50 mahalle de 117 seçim delegeleri olduğunu ve bir de on dört tane doğal üye olarak Belediye Başkanı ile CHP Manyas İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte toplam da 131 delegenin bulunduğunu açıklarken, CHP´nin ilçe genelinde toplam üye sayısının 760 olduğunu söyledi.

/resimler/2015-9/3/1314512142112.jpg
Av. Ülker,?Ülkemiz de demokrasinin tüm kurallarının işlediği CHP´nin delege seçimlerini Salur Mahallemiz dışında tamamlamış bulunuyoruz. Bundan sonra hedefimiz Kasım ayında yapılacak genel seçimlerde CHP´yi iktidara taşımak için tüm gücümüzle çalışmaktır, bunun için yeniden tüm birimlerimiz ile yollara düşeceğiz ve kapıların hepsini çalacağız, insanlarımızın gönüllerine gireceğiz.? dedi.

Haber : Süleyman Özaydın

  • Salı 21.1 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 17.3 ° / 11.5 ° false
1

Kaymakam Hasan Göç, çocuklarla birlikte çevre temizliği yaptı

2

Denizcilik Fakültesi’nde bröve töreni

3

Kasım Ayı Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı

4

Bir Vizyonun Öncüsü: Çetin Günay ve Kalitenin Adresi

5

Heka Store: Aydınlatmanın Zarif Dokusu ve Ahşabın Sıcaklığı

6

Güzelliğin Yeni Dili: TAKMA TAKMA ile Kendinizi Özgürce İfade Edin

7

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını açıkladı