Manyas Voleybol Turnuvası Şampiyonu: Susurluk Dereköy
Manyas Kaymakamlığı´nın düzenlediği voleybol turnuvasının final maçı geçtiğimiz Cumartesi günü akşamı Manyas İlçe Spor Salonu´nda yapıldı.
Spor Haber
Yayın: 14 Şubat 2019 - Perşembe 19:02
Güncelleme: 14 Şubat 2019 19:02
Manyas Voleybol Turnuvası Şampiyonu: Susurluk Dereköy

Manyas Kaymakamlığı´nın düzenlediği voleybol turnuvasının final maçı geçtiğimiz Cumartesi günü akşamı Manyas İlçe Spor Salonu´nda yapıldı. Manyas Gençlik ve Spor Müdürlüğü´nün yürüttüğü 14 Ocak 2019 günü 17 takımın katılımıyla başlayan voleybol turnuvasında final öncesi 3.ve 4.lük maçı Hızlı Tokat ile Susurluk Yıldızspor arasında oynandı. Yıldızspor rakibini 3-0 yenerek, üçüncü olurken, Hızlı Tokat 4.oldu.
Daha sonra Kaplanlar ile Susurluk Dereköy final maçına çıktı. Karşılıklı setlerle 2-2 devam eden maçın son setini Dereköy alırken, turnuvanın şampiyonu oldu.
Geç saate kadar devam eden organizasyonda maç sonrası kupa töreni yapıldı. Susurluk Dereköy´ün şampiyonluk kupasını Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya verirken, ikinci olan Kaplanlar´ın kupa ve madalyalarını Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu verdi. Üçüncülük kupasını ise Manyas Belediye Başkan Vekili Ulvi Çare Susurluk Yıldızspor´a verirken, dördüncülük kupasını Hızlı Tokat´a AK Parti Manyas İlçe Başkanı Yıldız Barçın verdi.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

2

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

3

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

4

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3

5

Burada kaza “geliyorum” diyor!

6

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

7

BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol