Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürü Erek göreve başladı

Manyas İlçe Milli Eğitim  Müdürü Erek göreve başladı

Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir’in Balıkesir İl Milli Müdürlüğü emrine atanması ile boşalan göreve atanan Abdülmuttalip Erek göreve başladı.

Adıyaman İli Gerger İlçesi Milli Eğitim Müdürü iken Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Erek, 1967 yılında Kahta ilçesinde doğduğunu lise öğrenimi dahil Kahta’da tamamladığını, Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümü mezunu olduğunu ve 1997 yılında Diyarbakır İlinde sınıf öğretmeni olarak göreve başladığını söyledi. 
İyi derecede İngilizce, farsça ve arapça bildiğini, eşinin de halen Sincik Millî Eğitim Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak görev yaptığını ifade eden Abdulmüttalip Erek, ailelerin çocuklara okullara göndermeleri konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini isterken, Manyas’tan çevre ilçelere öğrenci göçünün geri dönüşü için çalışacaklarını bildirdi. 
Ailelerin  çocuklarının okula devamını sağlamaları gerektiğinin altını çizen Erek, “Bizlerde en iyi şekilde eğitimlerini sağlayalım. Bütün sermayemizin çocuklarımız olduğunun bilinmesini istiyorum. Lütfen çocuklarımız aileleri tarafından okul konusunda markaja alınsın.” dedi. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false