Manyas Kaymakam Vekili Coşkun Topuz Göreve Başladı
Manyas Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Vekili Coşkun Topuz, ilçedeki görevine başladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 29 Temmuz 2025 - Salı 04:32
Güncelleme: 29 Temmuz 2025 11:04
Manyas Kaymakam Vekili Coşkun Topuz Göreve Başladı

Manyas Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Vekili Coşkun Topuz, ilçedeki görevine başladı.

Kaymakam Emre Yeşil’in, son yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Elazığ’ın Arıcak ilçesine atanmasının ardından boşalan Manyas Kaymakamlığı görevine, Çorum Valiliği Kaymakam Adayı Coşkun Topuz vekâleten görevlendirildi.

Yeni Kaymakam Vekili Coşkun Topuz, bu sabah Hükümet Konağı bahçesinde ilçe protokolü tarafından karşılandı. Karşılama töreninin ardından makamına geçen Topuz, protokol üyeleriyle bir süre sohbet etti.

1994 yılında Sivas’ın Zara ilçesinde doğan Coşkun Topuz, 2019 yılında Erciyes Üniversitesi’nden mezun oldu. Daha önce Bandırma ve Babaeski ilçelerinde Kaymakam Refikliği görevlerinde bulunan Topuz, ayrıca Osmaniye’deki deprem bölgesinde görev aldı. Amasya’da ise teftiş görevini başarıyla tamamladı.

Orta derecede İngilizce bilen Topuz, Manyas’ta Kaymakam Vekili olarak göreve başlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.

  • Salı 41.4 ° / 21.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.8 ° / 19.9 ° Güneşli
  • Perşembe 34.9 ° / 18.8 ° false
1

Erdekli avukat Değirmenci’den ikinci kitap

2

Manyas Kaymakam Vekili Coşkun Topuz Göreve Başladı

3

Hayırsever Emekli, İlk Maaşıyla Gönülleri Isıttı

4

Manyas’ta Yeni Sağlık Merkezi Balıkesir Valisi Ustaoğlu'nun Katılımıyla Törenle Açıldı

5

Gazeteci-yazar Sefer Levent’ten gündeme bakış

6

Minik misafirlerden BAÇEM’e anlamlı ziyaret

7

Büyükşehir’de Personele Akıllı Şehir Stratejisi Anlatıldı