Manyas Süt Üreticilerinden Kaymakama brifing
Manyas Kaymakamı Ertuğrul Avcı Süt Üreticilerinin yöneticilerini ziyaret edip, birliğin çalışmaları hakkında bilgi edindi.
Bölge Haberleri
Yayın: 12 Aralık 2012 - Çarşamba 12:00
Güncelleme: 12 Aralık 2012 12:00
Manyas Süt Üreticilerinden Kaymakama brifing
Manyas Kaymakamı Ertuğrul Avcı Süt Üreticilerinin yöneticilerini ziyaret edip, birliğin çalışmaları hakkında bilgi edindi.
Manyas Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Süt Üreticileri Birliğini ziyaret ederek, Birlik Başkanı Mehmet Karaman`dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.   
Yapılan görüşmede, Manyas Kaymakamı Avcı, Manyas`ın hayvancılıkta önemli gelişmeler kaydettiğini söyledi.
Manyas kelle peynirinin ve yoğurdunun tüm yurtta haklı bir üne sahip olduğunu hatırlatan Kaymakam Avcı, "Süt Üreticileri Birliğinin örnek oluşturacak bir süt analiz laboratuarına sahip olmasının, üreticiden tüketiciye hijyen ve sağlıklı bir süt sunma konusunda önemsediği çok önemli bir proje olarak değerlendirilmesini istedi.
Süt Üreticileri Birlik Başkanı Mehmet Karaman`da, Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan ve hayata geçirilen "Dağ Köylerinin Sütlerini Değerlendirme Projesi" kapsamında üreticiden topladıkları koyun ve keçi sütlerinin de değerinde satıldığını söyledi.
Süleyman Özaydın
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 33.6 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
1

Balıkesir’de deprem seferberliği çağrısı

2

Amatör Balıkçılar Büyükşehir’in yarışmasında hünerlerini sergiledi

3

Gönen’in gururu Mustafa Çulcu’nun adı ölümsüzleşiyor

4

DAHA GÜZEL BIR BANDIRMA İÇİN BÜYÜK DÖNÜŞÜM BAŞLADI

5

CHP’de Atak toplantısı

6

Balıkesir’de Naci Görür deprem gerçeğini anlatacak

7

TGC, Evrensel Gazetesi’ne saldırıyı kınadı