Manyas-Beylikdüzü kardeş ilçe oldu
İstabul-Beylikdüzü Belediyesi ile Manyas Belediyesi kardeş belediye oldu.
Bölge Haberleri
Yayın: 29 Ağustos 2014 - Cuma 19:50
Güncelleme: 29 Ağustos 2014 19:50
Manyas-Beylikdüzü kardeş ilçe oldu

İstabul-Beylikdüzü Belediyesi ile Manyas Belediyesi kardeş belediye oldu.
CHP Genel Merkezinin CHP`li Belediyeler arasında başlattığı uygulama ile Beylikdüzü Belediyesi Manyas Belediyesini kardeş belediye olarak kabul etti.
Beylikdüzü Belediye Meclisinin CHP`li iki meclis üyesi Av.Doğan Subaşı, N.Figen Karahan ve CHP Beylikdüzü ilçe yönetim kurulu üyesi Sıdıka Ödel Manyas`a gelerek Belediye Başkanı Tancan Barcin ve Belediye Meclis üyeleri ile görüştü.
Konuk heyete ilçe hakkında bilgi veren Barcin, büyükşehir ile birlikte mahalle sayısının 50`ye ulaştığını bu nedenle bir takım sıkıntıların olduğunu belirterek zamanla bunları çözeceklerini belirtti.
Kardeş belediye uygulaması ile Beylikdüzü Belediyesi ile ortak projeler üretmek ve yardımlaşma anlamında teknik destek alabilmeyi amaçladıklarını belirten Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin, kısa bir süre içinde heyet halinde kendilerinin de Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`na bir ziyaret gerçekleştireceklerini açıkladı.
Beylikdüzü Belediye Meclisi üyelerine Başkan Barcin ve CHP`li Belediye Meclis üyeleri tarafından ilçenin çeşitli mahallelerinde bulunan özel işletmeler gezdirilerek çevre tanıtımı yapıldı.
Haber : Süleyman Özaydın

  • Cuma 4.4 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 7 ° / -0.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.9 ° / 0 ° false
1

Hükümet Caddesi Tır Yüküne Teslim Oldu!

2

GIDA KONTROL GÖREVLİLERİ SAHADA

3

Aydın Tekin: “Aday değilim”

4

Erdek Zeytin Kooperatifi Başkanı Şenol, yine dikkati çekti “Kapıdağ zeytini için sulama şart”

5

Balıkesir’de en az nüfus Marmara’da

6

İçme suyu sorunu tarih oldu

7

Erdek'te alyapı ortada kaldı! Harç bitmeden paydos!