Manyas´ta muhtarlar toplantısı
5442 sayılı İl İdaresi Kanunu gereğince Manyas İlçesi mahalle muhtarları ile Manyas Kaymakamı İlyas Öztürk başkanlığında Halk Eğitim Müdürlüğü salonunda toplantı yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 12 Mayıs 2017 - Cuma 19:56
Güncelleme: 12 Mayıs 2017 19:56
Manyas´ta muhtarlar toplantısı

5442 sayılı İl İdaresi Kanunu gereğince Manyas İlçesi mahalle muhtarları ile Manyas Kaymakamı İlyas Öztürk başkanlığında Halk Eğitim Müdürlüğü salonunda toplantı yapıldı.
Muhtarların en büyük sıkıntılarının mahallelerinde bulunan umumi tuvaletlerin temizliği ile aydınlatma giderleri olduğu öğrenilirken, belediyeden belirli zamanlarda görevlendireceği kişilerin tuvaletlerin temizliğini yapmalarını istediler
Bazı mahallelerde yön levhaları ile kapı numaralarının olmadığını belirten muhtarlara bu işin yükümlülüğünün Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olduğu anlatıldı.
Çok sayıda muhtarın mahalleleriyle ilgili değişik sorunların dile getirildiği toplantıda hazır bulunan Manyas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ramazan Alan´da, buğdaylarda görülen pas hastalığına karşı çiftçilerin uyarılmasını istedi.
Muhtarların mahallelerinde ki sıkıntı ve sorunlarını anlattığı toplantıda konuşan Manyas Kaymakamı İlyas Öztürk, sorunların çözümünün takipçisi olacağını açıkladı.
Haber : Süleyman Özaydın

Anahtar Kelimeler: Manyas muhtarlar toplantısı
  • Cuma 9.9 ° / 3.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 13.7 ° / 4.4 ° false
  • Pazar 15.4 ° / 6.8 ° false
1

Erdek’e yeni Adalet Sarayı

2

15 yaşında felç olan çocuğun babasının feryadı:

3

Eski başkan Sarı: “Ak Parti ile CHP’nin farkı yok”

4

Denizcilik Fakültesi Dekanı Kılıç: “Marmara, endüstriyel değeri bulunan çok önemli bir iç denizdir”

5

Sarbay’dan sağlığa destek

6

Erdek’te Zeytin Üreticilerine Bilgilendirme Toplantısı

7

Milletvekili Canbey’den Basın İlan Kurumu’na Ziyaret