Manyas´ta öğrenci velilerine yönelik ?Rehberlik Saatleri?
Manyas Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyete başlayan Komşuluk Merkezi´nde BENGİ Projesi kapsamında uygulamaya konan ?Rehberlik Saatleri´ Aralık ayı itibariyle başladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Aralık 2019 - Salı 21:20
Güncelleme: 24 Aralık 2019 21:20
Manyas´ta öğrenci velilerine yönelik ?Rehberlik Saatleri?

Manyas Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyete başlayan Komşuluk Merkezi´nde BENGİ Projesi kapsamında uygulamaya konan ?Rehberlik Saatleri´ Aralık ayı itibariyle başladı.
Manyas İlçesi´nde görev yapan rehber öğretmenler tarafından velilere yönelik olarak düzenlenen ve her hafta farklı bir konunun işleneceği eğitimler dönem sonuna kadar devam edecek.
Geçtiğimiz haftalar boyunca katılımın ortalama düzeyde olduğu eğitimlerin daha çok veliye ulaşması ve böylelikle daha fazla kişinin bilgilenmesinin eğitimi düzenleyenlerin en büyük arzuları olduğu kaydedildi.
Rehberlik saatlerinin Pazartesi günleri saat 13.30´da Komşuluk Merkezi´nde gerçekleşecek olan eğitimlere tüm velilerin davetli olduğu bildirildi.
Haber Merkezi

  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
1

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

2

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

3

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

4

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

5

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA

6

Daskyleion kazılarına büyük onur

7

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!