Manyas´ta pazarcı esnafına gıda denetimi
Manyas İlçesinde Cumartesi günleri kurulan gıda ürünlerinin satışının yapıldığı tezgahlarda gıda denetimi yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Ağustos 2017 - Perşembe 19:05
Güncelleme: 03 Ağustos 2017 19:05
Manyas´ta pazarcı esnafına gıda denetimi

Manyas İlçesinde Cumartesi günleri kurulan gıda ürünlerinin satışının yapıldığı tezgahlarda gıda denetimi yapıldı.
Manyas Kaymakamlığı´nın talebi üzerine Manyas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü´nden Veteriner Hekim Bora Buğdaycı ile Manyas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından başta süt ürünleri olmak üzere, zeytin ve kuru gıda ile tavuk eti satışı yapılan mobil tezgah olmak üzere toplamda 21 pazarcının satışının yapıldığı gıda ürünleri denetlendi.
Denetimlerde genelde süt ürünlerinde firma ve üretim ile son tüketim tarihlerinin yer almadığı tespit edilirken; bu durumda olan pazarcı esnafına bir hafta süre verildiği ve önümüzde ki Cumartesi günü pazarına kadar eksikliklerin giderilip, giderilmediğinin tekrar kontrol edileceği uyarısında bulunuldu.
Gıda denetimlerinin daha sık aralıklarla yapılmasını isteyen tüketiciler, yapılan denetiminin sevindirici olduğunu, sağlıklı ürün yemenin en tabi hakları olduğunu dile getirdiler.
Haber : Süleyman Özaydın

  • Salı 25.5 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

2

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

3

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

4

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

5

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

6

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı

7

Banvit Önünde Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı