Manyas'ta 23 Nisan kutlamaları
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Manyas`ta törenle kutlandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Nisan 2015 - Cuma 17:00
Güncelleme: 24 Nisan 2015 17:00
Manyas

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Manyas`ta törenle kutlandı.
Atatürk Anıtına ilçe protokolünün de katılımı ile Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir tarafından çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile alanda ki tören sona erdi.
Havanın yağışlı olması nedeni ile törenlere Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda devam edildi.
Burada ki törende günün anlam ve önemini belirten konuşmasında İstiklal İlkokulu Müdürü Ahmet Bal "Dünya`da bayram armağan edilen tek ülke olan Türk ulusunun çocukları Ata`sının izinde ve ınkilapları doğrultusunda yürüyeceklerine inancım tamdır." dedi.
Konuşma sonrasında öğrenciler günün anlam ve önemine uygun şiirlerini okurken, İstiklal İlkokulu zihinsel engelliler özel eğitim sınıfı öğrencileri gösterilerini sundu. Gösteri sonrası kendileri tarafından hazırlanan yapay çiçekleri protokol üyelerine verdi.
İlçe genelinde yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye girenlerin ödülleri protokol üyeleri tarafından verilirken, 23 Nisan doğumlu çocuklara da Valilik tarafından gönderilen armağanları Manyas Kaymakamı Mehmet Erdem tarafından verildi.
Atatürk Ortaokulu folklor ekibi Artvin yöresi oyunlarını sergilerken, Halk Eğitim Müdürlüğü müzik kulübü üyelerinin müzik dinletisi ile program sona erdi.
Haber ; Süleyman Özaydın

  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 11.3 ° / 2.5 ° false
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli
1

Erdek MYO’da kariyer festivali

2

Gazeteci Önder Balıkçı, İletişim Fakültesi’nde

3

Büyükşehirden özel gereksinimli bireylere 5.000 TL nakdi destek

4

TEB’den Borsaya ziyaret

5

Limak’a Balıkesir’den dava

6

Manyas Barajı’nda Tehlike :

7

Manyas'ta Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Değerlendirildi