Manyas'ta dam yangını: 42 hayvan telef oldu
Manyas Kocagöl Mahallesi'nde çıkan dam yangınında 30 anaç koyun ve 12 kuzu telef oldu.
Bölge Haberleri
Yayın: 11 Mayıs 2025 - Pazar 14:44
Güncelleme: 11 Mayıs 2025 15:10
Manyas

Balıkesir'in Manyas ilçesine bağlı Kocagöl Mahallesi'nde bulunan bir hayvan damında çıkan yangın, tarım ve hayvancılıkla uğraşan yerel halkı derinden sarstı. 

Yangın ihbarı üzerine hızla harekete geçen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Manyas ve Bandırma itfaiye ekipleri, olay yerine intikal ederek yangına müdahale etti.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, damda bulunan 30 anaç koyun ve 12 kuzu telef oldu. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, olayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma başlatıldı. Yetkililer, yangının daha fazla zarar vermesini önlemek için yoğun bir çaba sarf etti.

Mahallede derin üzüntüye yol açan bu olay, bölgedeki hayvancılıkla uğraşanları ve mahalle sakinlerini derinden etkiledi. 

Yangın sonrası soğutma ve güvenlik tedbirleri alınırken, olayın kesin nedeninin tespit edilmesi için geniş çaplı bir soruşturma devam ediyor.

Haber: Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: Manyas' yangını: hayvan telef
  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

2

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

3

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ

4

İsfendiyar Ülker, CHP Balıkesir İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

5

“Zeytin halkalı leke” ile mücadele zamanı!

6

Av sezonu başlıyor: Paşalimanı Adası halkı endişeli

7

Manyas’ta Ayçiçek Alımları Sona Erdi