Marko Paşa müzikali izleyicileri Avlu´ya sığmadı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı´nın düzenlediği Kültür ve Sanat günleri tüm hızıyla sürüyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 19 Şubat 2018 - Pazartesi 18:31
Güncelleme: 19 Şubat 2018 18:31
Marko Paşa müzikali izleyicileri Avlu´ya sığmadı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı´nın düzenlediği Kültür ve Sanat günleri tüm hızıyla sürüyor.
Balıkesir Avlu´da sahne alan ´´Marko Paşa" isimli müzikal tiyatro oyunu Avlu´da sahne alırken; salon sanatseverler tarafından adeta dolup taştı.
Ünlü tiyatro oyuncusu Nejat Uygur´un ailesi tarafından sahnelenen Marko Paşa Müzikali geçtiğimiz Cumartesi günü Balıkesir Avlu´da Balıkesirli sanatseverler ile buluştu.
Balıkesir Kültür ve Sanat Günleri programında Balıkesir´e gelen Nejat Uygur Tiyatrosu, büyük ustanın uzun yıllar sahnelediği Marko Paşa Müzikali ile izleyiciler adeta mest etti. Balıkesir Avlu´da gerçekleştirilen tiyatro gösteriminde salon hınca hınç dolarken, çok sayıda Balıkesirli sanatsever yoğun ilgi nedeniyle tiyatroyu ayakta izlemek zorunda kaldı.
Tiyatronun sonunda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Özen, oyunculara çiçek takdim ederek, vatandaşlarımızın yoğun ilgisine teşekkür etti.
Haber Merkezi

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü