Marmara heykel sempozyumu başladı
20. Uluslararası Prokonessos Heykel Sempozyumu Marmara Adası´nda başladı. Yontu malzemesi olarak 3 m3 Marmara Mermerinin kullanılacağı Prokonnesos Heykel Sempozyumu 5 Ağustos itibariyle başladı.
Erdek Haber
Yayın: 11 Ağustos 2020 - Salı 21:22
Güncelleme: 11 Ağustos 2020 21:22
Marmara heykel sempozyumu başladı

20. Uluslararası Prokonessos Heykel Sempozyumu Marmara Adası´nda başladı.
Yontu malzemesi olarak 3 m3 Marmara Mermerinin kullanılacağı Prokonnesos Heykel Sempozyumu 5 Ağustos itibariyle başladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Esit Enerji sponsorluğunda bu yıl 20.si düzenlenen sempozyumda Küratör Hakan Şengönül, sanatçılar Tamila Mamatova, Kirill Grekov, Anna Sosenkıa, Esin Kayhan, Figen Tekaltun, Mehmet Umut Çetiz ve asistanlar Abdullah Sıtkı Eryılmaz ve Roben Divarcı Marmara mermerini bir oya gibi işleyerek can verecek.
Bu sene Avşa Adası´nda sergiye çıkacak olan eserler Avşa´ya özgü hazırlanacak olup insan ve kent ilişkili fonksiyonel kent mobilyalarından oluşacak.
Haber : Tuncay Ertan

  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
  • Pazar 18.5 ° / 11.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.6 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Elektrikli bisikletten düşen kadın yaralandı

2

Başkan Akın, Erdek heyetinin taleplerini dinledi

3

Erdek’te Okul Müdürleri ve Öğretmenlere Çift Aşamalı TYMM Eğitimi

4

Erdek Limanı’nda sürpriz konuk: Pelikan vatandaşların arasında

5

Bandırma’da sahipsiz hayvanların sahibi var!

6

Genç ressamlar sergi açtı

7

Gönen Kitap Günleri’nin programı belli oldu