Marmara Heykel Sempozyumu yapıldı
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´nin paydaşı olduğu Marmara Adalar 21. Uluslararası Prokonnesos Heykel Sempozyumu sona erdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Ağustos 2021 - Cumartesi 14:33
Güncelleme: 14 Ağustos 2021 14:33
Marmara Heykel Sempozyumu yapıldı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´nin paydaşı olduğu Marmara Adalar 21. Uluslararası Prokonnesos Heykel Sempozyumu sona erdi.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´nin paydaşı olduğu, Marmara Adalar Belediyesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Esit Enerji işbirliğiyle düzenlenen ?Marmara Adalar 21. Uluslararası Prokonnesos Heykel Sempozyumu? sona erdi.
Hakan Şengönül küratörlüğünde, Sanem Tufan, Özlem Şengönül, Kirill Grekov ve Dmitry Krivonosvl gibi önemli isimlerin katıldığı sempozyum sonunda düzenlenen kapanış programında Marmara Kaymakamı Göksel Yüksel, Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ve Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir´in konuşmalarının ardından sanatçıların bir oya gibi işleyip mermere hayat vererek kazandırdıkları eserler sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Haber : Tuncay Ertan

  • Salı 25.5 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

2

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

3

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

4

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

5

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

6

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı

7

Banvit Önünde Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı