Tarih: 06.03.2020 17:41

Marmara Kaymakam Uğuz, öğrencilerle kitap okudu

Facebook Twitter Linked-in

Marmara Kaymakamı Hasan Uğuz, Marmara İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yavuz, Marmara İlçe Yazı İşleri Müdürü Turan Engin, Avşa Jandarma Karakol Komutanı Murat Sol ve Marmara Devlet Hastanesi Başhekimi Yeşim Demir ile birlikte Avşa İlkokul ve Ortaokul öğrencileriyle bir araya gelerek, kitap okuma saatine katıldı.
Marmara İlçesi´ne bağlı bulunan Türkeli Adası Avşa İlkokul ve Ortaokul´undaki kitap okuma saatine katılan Kaymakam Uğuz ve beraberindeki heyet, öğrencilere kitap hediye ederek sınıfta birlikte kitap okudu.
Kitap okuma etkinliği sonrası öğrencilerle tek tek tanışarak sohbet eden Kaymakam Hasan Uğuz, öğrencilere hedeflerini sorarak, kitap okumanın başarıya götüren yol olduğunu dile getirdi.
Kaymakam Uğuz, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmalarında "Başarılı olmak için hedefi iyi belirlemek, hedefe ulaşmak için çok çaba sarf etmek gerek. Bu nedenle başarılı olmak istiyorsak daha çok kitap okumalıyız." ifadelerine yer verdi.
Kitap okuma saati etkinliği sona erdikten sonra, okul idarecileri ve öğretmenlerle istişare toplantısı gerçekleştiren Kaymakam Uğuz, okullarda yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Haber: Tuncay Ertan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —