Marmara-Saraylar karayoluna bariyer
Marmara İlçesinden Saraylar Mahallesi´ne ulaşımı sağlayan karayolunda araç sürücüleri için tehlikeli olan bölgelere Karayolları tarafından bariyer konuldu.
Erdek Haber
Yayın: 23 Mart 2016 - Çarşamba 12:56
Güncelleme: 23 Mart 2016 12:56
Marmara-Saraylar karayoluna bariyer

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´un, Marmara İlçesi ile Saraylar Mahallesi´ni birbirine bağlayan karayolunda araç sürücüleri için tehlike arz eden yol kenarlarına bariyer konulması için Karayolları Bursa 14. Bölge Müdürlüğü´ne yaptığı başvuru yerine getirildi.
Marmara Adasında Marmara ilçesi ile mahalleleri birbirine bağlayan karayollarında tehlike arz eden yol kenarları için oto korkuluk (bariyer) talebinde bulunduklarını belirten Başkan Aksoy´un, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü´ne yaptıkları başvurunun kısa sürede yerine getirilmesinden memnun olduklarını söyledi.
Adaya gelen Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin İşlemde 800 metre alanda çalıştıkları bilgisi veren Başkan Süleyman Aksoy, Karayolları Genel Müdürlüğü 14.Bölge Müdürlüğü ile Karayolları Bandırma 146. Şube Şefliği´ne gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.
Haber : Taygun Ertan

  • Pazartesi 26.8 ° / 15.2 ° false
  • Salı 25.5 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
1

CHP’nin Balıkesir ilçe kongre tarihleri açıklandı

2

Erdek Zeytin Kooperatifi'nde rekolte bildirimi 15 Eylül'de başlıyor

3

Damlama sulamalı kenevir tarlasına jandarma baskını

4

Kırsal mahallelere salça makinesi dağıtıldı

5

Çakıl Mahallesi’nden Boğaziçi’ne Uzanan Başarı Öyküsü

6

TOBB’un eğitime katkısı Erdek’te hayat buldu

7

Paşalimanı’nda elektrik altyapısına kapsamlı bakım