Marmara Adası Edebiyat Günleri başlıyor
Geçtiğimiz yıl birincisi gerçekleşen Marmara Adası Edebiyat Günleri (MAEG) bu yıl da Marmara Adası’nın çeşitli bölgelerinde, 4-5-6 Ağustos tarihlerinde çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek.
Erdek Haber
Yayın: 02 Ağustos 2023 - Çarşamba 16:33
Güncelleme: 02 Ağustos 2023 16:33
Marmara Adası Edebiyat Günleri başlıyor

Geçtiğimiz yıl birincisi gerçekleşen Marmara Adası Edebiyat Günleri (MAEG) bu yıl da Marmara Adası’nın çeşitli bölgelerinde, 4-5-6 Ağustos tarihlerinde çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek.
Edebiyatın halklar ve ülkeler arasında dostluk köprüsü olduğu gerçeğinden hareketle "Edebiyat denizleri aşar insanlara ulaşır" diye yola çıkan Marmara Adası Edebiyat Günleri’nin birincisi geçtiğimiz yıl gerçekleşmişti. 
Marmara Adası Edebiyat Günleri, Marmara Adası Dostları Derneği, Gündoğdu Köyü Kalkınma ve Güzelleştirme Derneği, Galimi Çınarlı Kırsal Kalkınma ve Turizm Derneği'nin ortak çabaları; çeşitli kurumların, işletmelerin ve Ada halkının dayanışmasıyla;  Altay Öktem, Asuman Susam, Ayfer Tunç, Aysun Altındağ, Cem Erciyes, Defne Suman, Dimitris Sotakis, Eylül Görmüş, Gonca Özmen, Hakan Akdoğan, Haluk Oral, Ioannis Papachristou, Mehmet Akif Yıldırım, Mahir Ünsal Eriş, Mine Söğüt, Murat Uyurkulak, Mustafa Çevikdoğan, Müge Acar, Oya Baydar, Sema Kaygusuz ve Turhan Günay’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek.
Haber Merkezi

  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

2

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

3

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3

4

Burada kaza “geliyorum” diyor!

5

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

6

BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol

7

JANDARMA UYGULAMASINDAN KAÇAN ARAÇ TAKLA ATTI