Marmara Adasında Hırsızlık
4 ev soyan hırsız beşincisinde başarılı olamadı
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Aralık 2014 - Salı 14:12
Güncelleme: 23 Aralık 2014 14:12
Marmara Adasında Hırsızlık

Marmara Adası Saraylar Mahallesi`nde geçtiğimiz gün 4 evde birden hırsızlık olayı yaşandı.
Geçtiğimiz gün gece sularında 4 eve giren hırsız veya hırsızlar, girdikleri evlerde buldukları para ve ziynet eşyalarını çaldı. Beşinci evin kapısını zorlayan, ancak içinde birilerinin olduğunu anlayan hırsız veya hırsızlar evi soyamadan kaçtılar.
Edinilen bilgiye göre Saraylar Mahallesi`nde kimliği belirlene meyen hırsız veya hırsızlar, geçtiğimiz gün saat 22.00-23.00 arasında 4 ayrı kişinin evlerine girerek, para ve ziynet eşyaları çaldı. Beşinci kişinin evinin kapısını zorlayan hırsızlar içeride insan olduğunu anlayınca kaçtı.

Girdikleri evlerden sadece para ve ziynet eşyası çalan hırsızların yakalanması için polis ve jandarma ekipleri sabaha kadar mahallede hırsız veya hırsızları aradı. Evlerin çevresindeki belediyeye ait güvenlik kameraları çalışmadığı için görüntü elde edilemeyen olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.
Haber : İsmail Baki

  • Salı 5.1 ° / -4.4 ° false
  • Çarşamba 8.5 ° / 1.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 6.6 ° / -4.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Akın, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle buluştu

2

Özden ve Arıker’e yeni görevler

3

Mübadil torunları Yukarı Yapıcı’da

4

Çelikspor, son maçını kaybetti

5

Çelikspor’da görkemli sezon kapanış yemeği

6

Bandırma’da 2025 Yılında Uyuşturucuya Geçit Yok: 97 Tutuklama

7

CHP Erdek İlçe Kadın Kolları’ndan Dayanışma Buluşması