Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Marmara OSB'de Enerji Altyapısı’nın Temeli Atıldı

Marmara OSB

Bandırma’da kurulumuna devam edilen Marmara Yüksek Teknoloji ve Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ikinci dönem ilk müteşebbis heyet toplantısını gerçekleştirdi. 4 yıllık görev süresinin ardından II. Dönemin ilk Müteşebbis Hey

Bandırma’da kurulumuna devam edilen Marmara Yüksek Teknoloji ve Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ikinci dönem ilk müteşebbis heyet toplantısını gerçekleştirdi. 4 yıllık görev süresinin ardından II. Dönemin ilk Müteşebbis Heyet Toplantısı Bandırma Kaymakamı ve Müteşebbis Heyet Başkanı Engin Aksakal’ın başkanlığında Beyköy, Marmara OSB Yönetim Merkezinde gerçekleşti.
Toplantı öncesinde Heyet Üyeleri, Marmara OSB Enerji Altyapısı ve 3 adet Elektrik Dağıtım Merkezi Binasının Temel Atma Törenine katıldı. Temeli Atılan Enerji Merkezi ile 100 civarında Fabrikanın enerji altyapısının hazır hale getirileceği ifade edildi.
Toplantıya, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen meclis üyeleri; Ceyhun Mırız, Kemal Kalyoncu, Balıkesir Sanayi Odasını temsilen; Hüseyin Baş ile OSB katılımcılarından oluşan sanayiciler katıldı.
Kaymakam Engin Aksakal’ın açılış konuşması ile II. Dönemin ilk Müteşebbis Heyet Toplantısı başladı. Mevzuat gereği Müteşebbis Heyet Başkan Vekilliği’ne ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Saadettin Çay tekrar seçilerek güven tazeledi. Müteşebbis Heyet tarafından onaylanan Marmara OSB Yönetim ve Denetim Kurulu Saadettin ÇAY – Yönetim Kurulu Başkanı, Mustafa Kılıç – Başkan Vekili, Mustafa Akar, Emre Acar, Ege Erboz, Denetim Kurulu Yasemin Ersöz ve Kaan Vacip Kömürcü’den oluştu. Toplantıda ayrıca OSBÜK Genel Kurulu temsilcileri ile Marmara OSB’nin iştirak şirketlerine de görevlendirmeler yapıldı. Haber Merkezi
 



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli